4.1.2020

Novo v kinmet - bownova in bobath terapija za otroke in odrasle!

Bobath terapija je razvojno – nevrološka obravnava otrok in odraslih z nevrološkimi motnjami. Z Bobath obravnavo se prepreči patološka aktivnost in s tem omogoči razvoj normalnih vzorcev gibanja.

Bownova terapija pa je nežna, holistična in izjemno učinkovita manualna tehnika, kjer terapevt z drobnimi potezami preko točno določenih točk na telesu sprošča težave fizičnega in čustvenega izvora.

Za rezervacijo termina mi pišite na metka.marinc@gmail.com ali na 031 214 897. 

4.1.2020

KinMet praznuje prvo leto delovanja!

Ne morem verjet, kako hitro je leto okoli! Kaj vse smo naredili v tem letu, se novega naučili, se skupaj veselili ob vaših uspehih,… Eno leto nazaj si nisem znala predstavljati, kako bo to izgledalo, ampak z mojo čudovito ekipo smo naredili veliko ponudbo vadb in masaž in presrečna sem, ko dobivamo pohvale z vseh strani! 🥰 Tako vemo, da smo na pravi poti in se bomo še naprej trudili za vas, ponujali nove stvari... ker želimo, da se pri nas počutite sproščeno, domače in da se nam radi ter z veseljem pridružite na vadbah in masažah 😊

Ker pa vemo (tudi slišimo od strank), da je januarja težko začeti z miganjem, sem naredila skupino, kjer bomo januarja petkrat na teden objavljali 15 minutne treninge (da čas ne bo izgovor) in jih boste lahko naredili kar doma! 😀👌Če se nam želiš pridružiti, mi piši, pa te dodam v skupino na Facebooku. 

Kot pravi naš moto: Z VSAKIM GIBOM BLIŽJE CILJU! 💪

Iz srca hvala vsem, ki verjamete vame, v nas in nam zaupate! Rada vas imam,
KinMet Metka ♥️

P.S. če bi kdo kakšen kos domače kremne rezine, pa hitro roko gor, da prišparam en kos 😁😋

 

 

1.1.2020

Srečno 2020!

Leto 2020 začela na najin najljubši način, v hribih! 🙂

Želiva vam veliko pozitive, izpolnjenih sanj, presmejanih dni in bodite polni ljubezni! ♥️🌠🍀

M&B

25. 11. 2019

BOŽIČNI GIVEAWAY

Tudi v KinMet kineziološki vadnici je Božiček pustil nekaj daril za vas 😉

Na Facebooku poteka nagradna igra, v kateri lahko s sodelovanjem osvojite super nagrade – klasično masažo, osebno trenerstvo ali vadnino za skupinsko vadbo po izbiri. 

Hitro klikni na KinMet Facebook in se poteguj za super nagrade! 😉 

Uživajte v prazničnem vzdušju, 

ekipa KinMet

25. 11. 2019

Obvestilo

Ker se bliža december in z njim prazniki in ker bi tudi vaditeljice rade izkoristile praznike, vas obveščam, da bo zadnja vadba in z njo zaključek z zabavo v ponedeljek, 23.12. ob 19. uri za vse vadeče. 

Z vadbami nadaljujemo v petek, 3. januarja. 🙂 

Hvala za razumevanje in se vidimo na vadbah,

 

KinMet