6. KinMet tabor za otroke

VSEBINA NA KRATKO: Glavni del programa bo aktivno počitnikovanje. Okolje v Marindolu ponuja širok izbor športnih udejstvovanj. Poleg športa bomo pripravili tudi številne delavnice, ki bodo potekale vzporedno in na koncu tabora poizkušale prikazati rezultat svojega dela. Zabava v taboru bo popestrena z družabnimi večeri.

Poleg kopanja in zabave v reki bomo tudi kolesarili, se vozili s čolni, igrali nogomet, košarko, med dvema ognjema, biljard, se preizkusili v orientaciji, imeli lov na skriti zaklad, se igrali razne vodne igre,… Večeri bodo namenjeni različnim delavnicam, od plesnih, glasbenih, ustvarjalnih, taborniških pa vse do lova na skriti zaklad, raznih kvizov, pa tudi iger po želji otrok. Otrokom bo vsa oprema na voljo v taboru.

Letos bo veliko novosti in presenečenj, tudi za starejše otroke, tako, da jim bo res zanimivo! 😉

KAJ BO OTROK PRIDOBIL NA TABORU? Otroci zmorejo sami marsikaj, a zaradi naglice, v kateri živimo, v vrtincu vsakdanjih obveznosti težko najdemo priložnosti za pridobivanje življenjskih veščin kot so: samostojnost, samozavest, spoštovanje soljudi in okolja, vztrajnost in sodelovanje. Pridobili bodo tudi veliko novih prijateljstev in lepih spominov :).

Video utrinki pa na naši Facebook strani 3. KinMet tabor ali 4. KinMet tabor🙂

CENA:

Cena vključuje avtobusni prevoz  (torek, 2. 7. zjutraj) do mesta tabora (za nazaj jih pridete iskat starši v soboto, 6. 7., da skupaj naredimo čudovit zaključek tabora), 5 dni, 4 nočitve v taborniških šotorih, 5 obrokov na dan, izposojo koles in čolnov, majico za spomin na tabor ter vse aktivnosti po programu.

Cena za enega otroka je 240 eur. 

V primeru več otrok iz iste družine je na vsakega naslednjega otroka 10% popusta. 

Možno je plačilo na obroke.

Število prijav je omejeno! Tabor je namenjen vsem otrokom, ne samo iz Logatca in okolice.

POVEZAVA DO PRIJAV

Po prijavi boste v nekaj dneh dobili na mail ostale informacije o taboru in podatke za nakazilo.

V primeru denarne stiske mi napišite in bomo skupaj našli rešitev, saj si želim, da bi se nam lahko pridružilo čim več otrok in bomo skupaj preživeli nepozabnih pet dni!