DELAVNICA ZA NOSEČNICE IN MAMICE PO PORODU

Po dveh letih in pol se končno vrača DELAVNICA ZA NOSEČNICE IN MAMICE PO PORODU 😃
 
Z nami bodo:
ALJA MALIS, ustanoviteljica VADBENE KLINIKE, mamica sinčka Brina in punčke Nike Lune. Prvega je rodila s carskim rezom in drugo vaginalno. Je licencirana mednarodna osebna trenerka, specializirana za področje nosečnic in mamic po porodu. V času svojega delovanja je pomagala že na tisoče zadovoljnim strankam tako individualno kot preko online vadbenih programov. Tudi sama je doživela in rešila veliko težav sodobnih mamic od diastaze rektusov (razmika trebušnih mišic), bolečin v medenici, bolečin v križu in izgorelosti. Alja je poznana po svojem celostnem, poglobljenem in srčnim pristopu dela s strankami (https://www.facebook.com/vadbenaklinika)
 
SARA in TEJA, ustanoviteljici MALEGA GIBKA, po izobrazbi diplomirana kineziologinja in diplomirana delovna terapevtka. Rojstvo njunih dveh sinčkov ju je pripeljalo v svet gibalnega razvoja dojenčkov. Zavedata se, da je kvaliteten gibalni razvoj temelj zdravega življenja naših otrok. V želji po dodatnem strokovnem znanju sta pridobili certifikat za svetovanje o optimalnem gibalnem razvoju dojenčkov in zdaj pridobljeno znanje prenašata na nosečnice in mlade mamice in atije ter s tem spodbujata bodoče starše h kvalitetnejšemu preživljanju prostega časa s svojimi otroki. Zavedata se, da je biti mamica sicer nekaj najlepšega, a tudi napornega, zato so druženja na njunih uricah sproščena in hkrati poučna (https://www.facebook.com/Mali-Gibko-102915605219143).
 
NEJC PETRINČIČ, nosilec dejavnosti ŠOLE PRVE POMOČI vam pripravlja kratko predavanje, kjer se boste naučili, kako odpraviti zaporo dihalnih poti, kako ukrepati ob povišani telesni temperaturi in pojavu vročinskih krčev ter nekaj o poškodbah in opeklinah (https://www.facebook.com/ukrepamprvi).
Poleg predavateljev se boste lahko tudi fotografirale z ekipo Kreativine Frames 😉 (https://www.facebook.com/kreativineframes).
 
Dogodek bo potekal 23. aprila od 9.00 v KinMet kineziološki vadnici na Tovarniški 3 v Logatcu.
Lahko pridete same, lahko pa skupaj z vašimi dojenčki.
 
Cena za udeležbo na dogodku je 50,00 eur.
 
Čaka vas ogromno koristnih informacij, sproščenega pogovora, kjer boste lahko vprašale karkoli, vsaka pa prejme tudi bogate vrečke z uporabnimi izdelki.
 
Prijave in dodatna vprašanja pa na metka.marinc@gmail.com.
 
Se vidimo!