POLETNI TABOR

Poletni KinMet tabor za otroke

VSEBINA NA KRATKO: Glavni del programa bo aktivno počitnikovanje. Okolje v Marindolu ponuja širok izbor športnih udejstvovanj. Poleg športa bomo pripravili tudi številne delavnice, ki bodo potekale vzporedno in na koncu tabora poizkušale prikazati rezultat svojega dela. Zabava v taboru bo popestrena z družabnimi večeri.

Poleg kopanja in zabave v vodi bomo tudi kolesarili, se vozili s čolni, igrali nogomet, košarko, med dvema ognjema, biljard, se preizkusili v orientaciji,… Večeri bodo namenjeni različnim delavnicam, od plesnih, glasbenih, ustvarjalnih, taborniških pa vse do lova na skriti zaklad, raznih kvizov, pa tudi iger po želji otrok. Otrokom bo vsa oprema na voljo v taboru. 

KAJ BO OTROK PRIDOBIL NA TABORU? Otroci zmorejo sami marsikaj, a zaradi naglice, v kateri živimo, v vrtincu vsakdanjih obveznosti težko najdemo priložnosti za pridobivanje življenjskih veščin kot so: samostojnost, samozavest, spoštovanje soljudi in okolja, vztrajnost in sodelovanje. Pridobili bodo tudi veliko novih prijateljstev in lepih spominov :). 

 

CENA:

Cena vključuje avtobusni prevoz, 4 dni, 3 nočitve v taborniških šotorih, 5 obrokov na dan, izposojo koles in čolnov, majico za spomin na tabor ter vse aktivnosti po programu. 

Cena za enega otroka je 160 eur. 

V primeru več otrok iz iste družine je na vse otroke iz družine 10% popusta. 

Možno je plačilo na obroke.

Mesta so omejena! Tabor je namenjen vsem otrokom, ne samo iz Logatca in okolice  

Prijave sprejemam na mail metka.marinc@gmail.com, kjer vam ob prijavi pošljem obrazec za prijavo na tabor. 

V primeru denarne stiske mi napišite mail in bomo skupaj našli rešitev, saj si želim, da bi se nam lahko pridružilo čim več otrok in bomo skupaj preživeli nepozabne štiri dni!